Permanent halkskydd för våtutrymmen

Vi på Golvvörn hjälper företag och offentliga aktörer med permanent halkskydd för olika våtutrymmen. Att arbeta med just halkbekämpning i dessa miljöer är avgörande för att förebygga olyckor och skapa en trygg plats för besökarna. Vi utför arbeten i hela Sverige och inget uppdrag är varken för stort eller litet.

Tillsammans med dig kommer vi fram till den lösning som passar era behov bäst. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt besök där vi behandlar en liten yta, så att du får känna på vår produkt innan du köper den. Under samma besök kan du ställa frågor och prata med vår kunniga personal. Om du är nöjd med resultatet planerar vi in en tid som passar för att utföra behandlingen i hela lokalen. 

Permanent halkskydd för våtutrymmen

Halkskydd på mineralbaserade ytor

Vårt halkskydd är skonsamt mot underlaget och verkar på samtliga mineralbaserade ytor så som betong, klinkers, kakel, porslin, marmor, natursten och granit. Själva halkskyddet syns inte på ytan när den är färdigbehandlad. Golvet behöver dessutom ingen torktid utan är redo att användas så fort behandlingen är klar.

Lämpligt för olika våtutrymmen

Med vårt halkskydd har våra kunder fått hela 90 – 110% bättre grepp på sina golv efter behandling. Halkskyddet är speciellt lämpligt för olika våtutrymmen så som badhus, duschar, spaanläggningar och kök. Efter behandlingen kan ni städa och använda era golv som vanligt. Resultatet är permanent och behandlingen ger ett effektivt halkskydd, speciellt när ytan är blöt.

Ta kontakt med oss

Vi har som mål att vara i framkant med att hjälpa företag runt om i landet att förebygga halk- och fallolyckor i offentliga miljöer. Är ditt företag i behov av halkbekämpning? Ta kontakt med oss så bokar vi in ett kostnadsfritt besök där ni kan testa resultatet innan ni beslutar er för något! 

Golvvörn logotyp - Permanent halkskydd